2016-12-11 07:07:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Néha túlságosan radikális!

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a nap az Ön ízlésének megfelelő lesz. Tele van vállalkozó kedvvel, és élvezi a hétvégét. Legszívesebben a barátaival sétálna a vásárokban. Hagyja, hogy a karácsonyi hangulat elvarázsolja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Kedve lesz kísérletezni, próbáljon ki egy új receptet. Este pihenje ki magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Változatosságra van szüksége, és arra, hogy emberek vegyék körül. Egy kellemes séta a karácsonyi vásárban pontosan megfelelő lesz ez.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Mindenki Öntől szeretne valamit, mindenki Önnel szeretne lenni. Sajnos le kell mondania néhány meghívást. Ne szóljon vissza, ha valaki provokálja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Remek hangulatban készülődik az ünnepekre. A párjával egy kisebb összetűzés várható, szerencsére hamar kibékülnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ön mindig terv szerint él. De a mai nap legyen spontánabb. Kerülje el a nyugtalanságot, és határolja el magát azoktól az emberektől, akiket nem kedvel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez is Vénusz uralta jegy, így Ön jól érzi magát. Egy változatos napnak néz elébe, és ez elégedettséget tartogat az Ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Hagyjon időt a kedvesének ahhoz, hogy hozzá szokjon az új ötletéhez. Néha túlságosan radikális, és nem veszi figyelembe mások nézeteit. Vállalkozásában is hirtelen lesz. Hol ezt szeretne, hol azt. Ez másokat idegesít.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Nyugodtan vegyen részt a társasági találkozón a barátaival, vagy a családjával. Délután készüljön fel egy váratlan látogatásra. Meglepetés éri este, kedvese jóvoltából.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Vásároljon magának valamit, aminek örülni tud. Ez lehet egy új ruha, egy új háztartási gép, vagy bármi. Az estét töltse társaságban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll. Az egész világ barátságos Önnel szemben. Sokat szórakozhat barátai és családja társaságában. Kiegyensúlyozott és nyugodt lesz, mindenkivel jól ki tud jönni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Önnek több időt kellene fordítania magára, menjen egy hosszú sétára. Szedje össze a gondolatait, és lazítson. Az estét töltse kedvesével, boldog órákra számíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: